Sunday, November 26, 2006

DON ROSARIO στη Ραβδουχα !!!!





κυριακη 26-11-2006, Στυλιανου Παφλαγονος ...πηγαμε με τη Στελλα προς Χανια . Η εγκυος δεν θα δεχοταν επισκεψεις λογω της καταστασης της οποτε την καναμε .....
Πηγαινοντας Δυτικα προς Καστελι στο υψος του πρωτου ποδιου στριβεις δεξια και βρισκεις το χωριο Ραβδουχα.Μεσα απο το χωριο συνεχιζεις και κατεβαινεις 2-3 Km σχεδον κατακορυφα προς Παραλια Ραβδουχας. (θεα που κοβει την ανασα!!! βλεπεις Γραμβουσα στα δυτικα και συμφωνα με τους ντοπιους -που παντα πρεπει να κρατας επιφυλάξεις στο τι σου λενε - υπο συνθηκες (καθαρη ατμοσφαιρα,τι εχουν πιει, κ.τλ.) βλεπουν και την Μονεμβασια(!).
Απο το Ρεθυμνο με οδηγηση( σε ρυθμο Στελλας ) εκανα μια ωρα να φτασω.

Ειχα ακουσει πριν κανενα χρονο για καποιον Ιταλο που εχει ανοιξει ενα εστιατοριο και πηγα να το ψαξω με το ρισκο να ειναι κλειστο λογω χειμωνα. (Ρισκο εχεις που θα ελεγε και ο Παρις..αλλα με τη Στελλα και εγκυο ηταν πραγματι ενα μεγαλο ρισκο!!)

Ο DON ROSARIO (ετσι λεγεται)ηταν εκει αλλα ηταν ολα τα τραπεζια του ρεζερβε. Ειναι απαραιτητο να εχεις κλεισει τραπεζι πριν ξεκινησεις.Παρολα αυτα τα καταφεραμε και βρηκαμε τραπεζι.(Μπορειτε να με φανταστειτε , εδωσα ρεσιταλ)

Η λεξη που χαρακτηριζει το φαγητο ειναι εξαιρετικο!!!!
Δεν πιστευει κανεις οτι υπαρχει τετοιο εστιατοριο στο πουθενα!.Τυφλα να εχουν σε ποιοτητα τα Πριάμο και τα Αντονιο και τα casa di Pasta.....
Στην επομενη καθοδο στην Κρητη , τη Κυριακη θα παμε για φαγητο στο ROSARIO και απο εκει αεροδρομιο.
(οι φωτογραφιες ειναι απο το ammoshotel.blogspot.com )


2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

siga ta oa makaronia efages ... oso gia tin stelitsa ... ante geia!!!!!

2:06 PM  
Blogger TALendO said...

oxi na pame sto RINGO na mas glyfei!!!!

2:25 PM  

Post a Comment

<< Home